Σε τι χρησιμεύουν οι μάρκες σε ένα πακέτο πληροφοριών μεταχειρισμένων οχημάτων (UVIP);

Σε αντίθεση με τις περισσότερες χώρες, οι πινακίδες αυτοκινήτων στο Οντάριο συνδέονται με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και όχι με το ίδιο το αυτοκίνητο. Αντ ‘αυτού, τα αυτοκίνητα αναγνωρίζονται μέσω του σειριακού αριθμού τους, ή αυτό που τεχνικά ονομάζεται VIN, ή ο αριθμός αναγνώρισης οχήματος Το VIN, με τη σειρά του, σχετίζεται με το UVIP ενός αυτοκινήτου ή το Πακέτο πληροφοριών μεταχειρισμένου οχήματος, το οποίο χρονολογεί την ιστορία και άλλες σχετικές λεπτομέρειες του εν λόγω αυτοκινήτου.

Το UVIP θα χρησιμεύσει ως πρωταρχική αναφορά για την επαλήθευση ότι ένα αυτοκίνητο είναι ακόμα σε καλή κατάσταση.
Το έγγραφο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου, το VIN, το έτος και τη μάρκα, το μοντέλο, το αρχικό χρώμα, τον τύπο αμαξώματος και άλλες διάφορες πληροφορίες. Αυτά τα κομμάτια πληροφοριών είναι σημαντικά για τον προσδιορισμό ενός μηχανοκίνητου οχήματος,. Ωστόσο, η πραγματική αξία του UVIP βρίσκεται στις “βοηθητικές” πληροφορίες που περιέχει.

Αυτές οι “βοηθητικές” πληροφορίες περιλαμβάνουν το ιστορικό ταξινόμησης του οχήματος στο Οντάριο, την επωνυμία του, τις μετρήσεις οδομέτρων, τον σύνδεσμο πληροφοριών, την αξία του μοντέλου και του έτους του οχήματος, τις υποχρεώσεις φόρου επί των πωλήσεων, τον λογαριασμό πώλησης και μερικές συμβουλές σχετικά με τους ελέγχους ασφαλείας.
If you cherished this post and you would like to obtain a lot more data concerning ΚΤΕΟ kindly take a look at our own web site.
Αυτά πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά ένας δυνητικός αγοραστής αυτοκινήτων προτού εξετάσει ένα συγκεκριμένο όχημα για αγορά. Σε αυτό το άρθρο, θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πιο σημαντικό κομμάτι των πληροφοριών: The Brand.

Ποια είναι η μάρκα;

Η μάρκα του αυτοκινήτου πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξει ένας δυνητικός αγοραστής. Λέγοντας “μάρκα”, αναφερόμαστε σε μια ειδική ονομασία που δίνεται σε ένα συγκεκριμένο όχημα από το Υπουργείο Μεταφορών. Αυτός ο όρος δεν πρέπει να συγχέεται με το “make and model”, το οποίο αναφέρεται στον κατασκευαστή του αυτοκινήτου και στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν τέσσερα είδη εμπορικών σημάτων στο Οντάριο: Irreparable, Salvage, Rebuilt και None.

Τα ανεπανόρθωτα αυτοκίνητα είναι οχήματα που αθροίστηκαν και είναι χρήσιμα μόνο για ανταλλακτικά. Είναι παράνομο να οδηγείτε ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο Οντάριο. Τα αυτοκίνητα διάσωσης μοιάζουν με ανεπανόρθωτα αυτοκίνητα, εκτός από το ότι μπορούν να σταλούν σε έναν μηχανικό, ώστε να μπορούν να στερεωθούν και να οδηγηθούν ξανά σε Οντάριους δρόμους, με την επιφύλαξη της έγκρισης του Υπουργείου Μεταφορών. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα αυτοκίνητα Salvage θα ταξινομηθούν ως Ανακατασκευή κατά την επιτυχή επιθεώρηση. Έτσι, τα αυτοκίνητα Salvage δεν μπορούν να οδηγηθούν, εκτός εάν ανακαταταχθούν στην εν λόγω κατηγορία.

Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να διασφαλιστεί ότι το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο προς πώληση έχει το “None” ως το εμπορικό σήμα του στο UVIP. Τις περισσότερες φορές, το αυτοκίνητο δεν ήταν ποτέ σε σύγκρουση αν του δοθεί αυτό το είδος μάρκας. Ενώ υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο που αγοράζετε θα αξίζει τον κόπο, γνωρίζοντας ότι ένα αυτοκίνητο δεν έχει αρνητική μάρκα βοηθά πολύ στην περικοπή της λίστας των υποψηφίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *